Schotelantenne aanschaffen

Een uitstekende schotelantenne schaft u aan bij Satelliet Kopen: wij bieden u alleen schotelantennes van de beste merken! Onze satellietschotels zijn verkrijgbaar in diverse maten. We helpen u ook graag met het plaatsen van uw schotel.

Diverse satellietschotels

Satelliet Kopen biedt u schotelantennes van topmerken zoals Triax, Visiosat en Multytenne. Wij leveren schotelantennes vanaf 54 tot 78 centimeter doorsnee. Grotere schotels zijn op aanvraag verkrijgbaar. Wij hebben de volgende antennes in ons assortiment:

 

  • Triax schotelantenne: deze schotels voldoen aan alle belangrijke specificaties voor een goede signaalontvangst. Met het doordachte design is de montage heel eenvoudig! De Triax schotelantennes worden geleverd in 54, 64, 78 en 110 centimeter doorsnee.
  • Visiosat Bisatellite schotel: speciaal ontworpen voor multi-satellietontvangst. Standaard is de schotel geschikt voor Astra 1 en Hotbird. De opstelling is ideaal in combinatie met een HDTV-satellietontvanger en is eenvoudig te monteren.
  • Technisat Multytenne schotel: een kleine schotel van 45 centimeter doorsnee. Wanneer de schotel wordt uitgericht op Astra 1, zijn de andere drie satellieten automatisch ook uitgericht!
  • Wavefrontier schotels: deze schotels fungeren als multi-beam antennes die broadcast- en communicatiesatellieten op hetzelfde moment kunnen ontvangen. De ontvangst kan oplopen tot wel zestien satellieten!

De plaatsing van de schotelantenne is bepalend voor de ontvangst. Voor de beste plaatsing is vrij zicht op het zuiden nodig. Schotelantennes kunnen meestal geplaatst worden op het dak of vanaf het balkon, vrijwel altijd met een schotelstatief. Is dat onmogelijk, dan kan een vlakschotelantenne uitkomst bieden.

Contact

Geniet ook van meer tv-kanalen met een schotelantenne van Satelliet Kopen! Schaft u voor het eerst een schotel aan, lees dan eens ons satelliet-ABC door. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op! Bel naar 084-00 33 128, of stuur uw e-mail naar info@satellietkopen.nl. We bieden u tevens hulp bij de montage van uw schotelantenne!

 

 

 

Winkelwagen Bestel veilig met iDeal
  • Geen artikelen
  • € 0,-
Eenvoudig en snel uw smartcard registreren
Monteren en installeren van satelliet schotel & dreambox logo satelliet-kopen.nl

Copyright satelliet-kopen.nl 2008-2014

Maatwebsite Logo